Brantbriks IP, Tullinge
30 januari 2020
19:00

Referat: Tullinge Triangel Pojkar FK - Västerhaninge IF

Nu är äntligen säsongen 2020 igång. Första träningsmatchen och det blev seger. Efter 3-1 i halvlek skrevs slutresultatet till 6-2. I den 33:e minuten presenterade Benne sig. ett stenhårt vänsterskott i det bortre krysset efter pass från Hermon. Minuten senare Adam sliter sig fri efter pass från Love upp i nättaket. Tullinge reducering i den 38:e, onödigt bolltapp efter hörna. 3-1 42:a minuten återigen från vår vänsterkant. Hermon ner i struten till Benne som spelar direkt till Chia som skarvar in bollen i bortre, snyggt. Reducering 3-2 i den 50:e felpass från oss gör att en Tullinge spelare kommer fri och lägger in bollen bakom Elias som kommit in i målet efter att Rick stått första halvlek. Jens gör 4-2 ass Benne efter överlapp med Mohammed. I den 65:e 5-2 genom Mohammed från nära håll efter nick av Hermon i ribban, kalabalik på hörna. Slutresultatet 6-2 genom Mohammed assisterad av Adam i den 85:e.
En väl genomförd premiär. Kul att det är igång.